Membrele Platformei pentru Inițiative de Securitate și Apărare participă la Forumul EENCE 2022

Platforma pentru Inițiative de Securitate și Apărare, fiind reprezentată de Elena Marzac , Rodica Panta Pisarencu și Livia Florea participă la Forumul EENCE, care se desfășoară în perioada 21-23 octombrie, la Chișinău.

Timp de trei zile, participantele și participanții vor discuta despre cum să regândim prioritățile educației civice într-o situație de război în regiune, cum să asigurăm implicarea refugiaților și a reprezentanților altor grupuri vulnerabile în proiecte și programe de educație civică, despre cum ne ajută educația civică într-o lume a propagandei, dezinformării și știrilor false, precum și alte teme de actualitate.

Ne bucurăm că cea de-a doua ediție a acestui eveniment are loc în Republica Moldova. Primul summit al educației civice a fost organizat în toamna anului 2019 la Batumi (Georgia).

______________

EENCE este o rețea de organizații și experți care vizează promovarea schimbului și dezvoltării de cunoștințe, abilități și valori privind educația pentru cetățenie în regiunea Europei de Est.